Намирането на масажист

Кук е виждал същото масаж терапевт в продължение на години. „Намерете някой, който има много добър опит – те са сертифицирани, те са лицензирани, те са били в бизнеса от дълго време и те ще получат референции,“ казва той „Подобно нещо друго, има добри масажисти, и там. лоши. “

Повечето страни имат различни правила за масажисти, които понякога го прави труден за дешифриране на техните пълномощия. Някои от тях предлагат лицензи, докато други изискват регистрация или сертифициране. Bontranger препоръчва бъдещи клиенти да посетят уебсайта на American Кинезитерапия Асоциацията, където те могат да търсят за квалифициран масажист въз основа на обучение, опит и местоположение.

И Corbin подсказва пациенти с рак или други сериозни заболявания търсят лицензиран масажист, който се фокусира върху лечебен масаж и работи в болнична обстановка.

Какво вид масаж Трябва ли искането?

Благодарение на шеметна от възможности, предлагани в спа-центрове, много хора отиват в първите си срещи объркана за кой вид масаж, за да се получи, казва Corbin. „Хората винаги питат,“ Трябва ли да се получи дълбоко тъкан масаж? Трябва ли да получа шведски? Мисля, че най-важното нещо – особено, когато става дума за лечебен масаж, или масаж за ползи за здравето – е да отидете на масаж терапевт, който може да се коригира техниката на базата на това, което трябва „.

В крайна сметка? Не се подчертае, за това дали сте се шведски или масаж шиацу. Вместо това се съсредоточи върху намирането на добър доставчик. Той или тя ще бъде в състояние да се съчетаят различни видове натиск, вариращи от светлина, за да твърди, и се фокусира върху проблемните зони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *